Välkommen att hyra Presteruds Herrgård, vars vackra lokaler som passar perfekt för bröllopsmottagning, mingel, middag och dans.


När ni hyr Presteruds Herrgård får ni exklusivt tillgång till hela herrgården och dess stora romantiska herrgårdspark med brygga ut i Vänern.

Här finns två sviter för övernattning och en stor festsal som lämpar sig för antingen bröllopsmiddag eller dans.


Herrgårdsparken passar utmärkt för sommarbröllop. Pergolan är en lämplig plats för vigsel i det gröna och vid bryggan kan man göra en häftig entré genom att anlända till festen med båt! I parken finns också ett stort trädgårdstält med trägolv som kan hyras till.

Här kan man avnjuta festmåltiden i solnedgången för att sedan flytta in i Herrgården och fortsätta festen där. Festsalen i Herrgården rymmer upp till 120 personer och kan möbleras för upp till 100 sittande gäster. Trädgårdstältet i Herrgårdsparken kan möbleras för upp till 150 sittande gäster. Vi har stor erfarenhet av bröllopsfester i herrgården och hjälper er gärna att komma igång med er planering!

 

En stor fördel med att ha er bröllopsfest i Presteruds Herrgård är att det finns gott om boende på intilliggande Herrgårdscampingen – här kan alla era tillresande gäster bo på bekvämt gångavstånd från festen.

 

Hello world