Det är jag som är Fanny, en hobbyfotograf som är bosatt i vackra fryksdalen 1 mil norr om Sunne tätort. I ett hus på landet bor jag tillsammans med min man, vår grabbar, tre ragdollkatter och kaniner.

I naturen finner jag mycket inspiration till mina fotoplatser, öppna fällt, djupa skogar, slingrande bäckar och någon gammal gärdsgård. Jag är en social tjej och många upplever mig som lättsam och att det är lätt att känna sig avslappnad tillsammans med. Då mina barn ofta får agera testpersoner för mitt skapande så är det också barn som ligger mig varmast om hjärtat vid mitt fotograferande.

Jag älskar att fotografera barn i en stilren studiomiljö lika som utomhus i en mer upptäcktsköande omgivning med härlig livfullhet. Men jag älskar även att fånga vackra kärlekspar som gifter sig, sprudlande familjer och gravida med sin vackra utstrålning. Jag började fotografera när vi fick vår första son 2017 och har sedan dess sakta byggt upp min verksamhet och nu i år har jag startat mitt företag. Jag älskar allt som har med fotograferande att göra så som barn, bröllop, portätt, gravida och djur mm. Varmt välkommen att höra av dig med just din ide så vill jag gärna förverkliga den.

Jag har egen studio där vi bor som passar perfekt om du är ute efter en mer stilren känsla i bilden men givetvis med en ombonad känsla, gärna med personliga attiraljer. I ett land som Sverige så vet man aldrig med vädret och då är det skönt att veta att man alltid har en backup i och med studion. Mitt hem är min utgångspunkt men jag kommer gärna hem till er eller till en speciellt utvald plats som ni önskar.


När jag inte fotograferar så jobbar jag heltid som repro-operatör på Miller Graphics i Sunne. På min fritid gillar jag att vara med min familj, pyssla i hemmet och trädgården med odlingar, plocka svamp och måla om möbler. I framtiden drömmer jag om att plocka fram mitt starka intresse för hästar som ligger mig varmt om hjärtat.

Hello world