Dorward event & kommunikation

Mitt namn är Emma Dorward och jag är stolt värmlänning sedan 15 år. Jag har alltid brunnit för att skapa minnesvärda tillställningar för människor, och jag har ägnat över ett decennium åt att förverkliga den passionen.


Min resa inom evenemangsbranschen började med att jag organiserade privata tillställningar och arbetade som evenemangsansvarig på Ung Företagsamhet i Värmland i sju år. Efter många års erfarenhet insåg jag att det var dags att ta det stora steget och starta mitt eget företag. Detta äventyr började mitt i pandemin, och även om evenemangsindustrin var nere, tvekade jag inte. När livet återvände till det normala kom även min verksamhet igång på allvar, och jag känner mig otroligt glad och tacksam över att leda Dorward Event & Kommunikation AB.


Min roll som event- och bröllopskoordinator är att skapa den trygghet och tillförlitlighet som du behöver för att planera, strukturera och genomföra det perfekta evenemanget. Oavsett om det är en festlig tillställning, en minnesvärd bröllopsdag eller ett företagsevent, är jag här för att se till att din vision blir verklighet.


Min passion är att skapa evenemang som ger en känsla av trygghet, inkludering och ett klart syfte för alla gäster. Jag strävar efter att sätta alla i rätt sinnesstämning, som bidrar till glädje och engagemang både under och efter evenemanget. När gästerna lämnar oss, ska de inte bara ha minnen att ta med sig, utan också en känsla av att de var sedda och värdefulla.

Hello world