VÄLKOMMEN TILL BJÖRUDS LADA

Bröllop i Säffle

Våran vackra och lantliga lada ligger i Eskilsäter, nästan längst ut på Värmlandsnäs, ca 30 min från Säffle.

Går ni i tankarna på att gifta er eller fira med en stor fest? Då passar Björuds Lada perfekt.


LADAN

Björuds Lada ligger 3,5 mil från Säffle, nästan längst ut på vackra Värmlandsnäs. Ladan byggdes år 1936 men har inte varit i bruk sedan 1970 talet.

Nu får den dock nytt liv igen då vi det senaste året renoverat upp den till en härlig plats för bröllop och fest!

Med sina ca 320 kvm ryms här plats för ca 110 gäster med bar, scen, dansgolv, loungedel, fotohörna, kapprum och serveringsdel med tillhörande yta för catering att förbereda maten. Utrustat med bänkar, skåp, kyl och frys.

Toalett finns i anknytning till ladan.

Ladan ligger lite avsides i en stor glänta i skogen där ni har gården helt för er själva. Utanför ladan finns en liten damm och grönskande ängar. Vackra Vänern ligger ett par km från gården och är perfekt för bröllopsfotografering!


VIGSEL

Vill ni gifta er i en kyrka finns det flera vackra på Värmlandsnäs! Närmsta är Eskilsäters kyrka ca 3km bort men det finns även Millesvik, Ölserud och Botilsäters kyrka inom lagom avstånd.

Ni har även möjlighet att vigas i Björud! Precis nedanför ladan finns en vacker äng anpassad för vigsel med bänkar, ljudsystem och vigselbåge som ingår när ni hyr ladan. Är ni ett sällskap under 50 personer finns även möjligheten att vigas inne i ladan.


Hello world