Välkomna till Kvarntorps Loge!

Kvarntorps Loge ligger vackert beläget i centrala Värmland med åkrar runt hela gården och en stor trädgård med möjlighet för trädgårdsvigsel.

Här kan dina bröllopsdrömmar bli till verklighet.

Ni får nycklarna till gården på torsdag kl 09.00 så att ni hinner skapa det bröllop just ni drömmer om. Vi försöker vara en lokal där allt som behövs för att anordna ett bröllop ska finnas på plats, såsom porslin, möbler, ljudanläggning och en hel del dekorationer med ljusslingor och tyger finns att låna.

Det finns inte heller någon sluttid då festen måste avslutas utan man kan ha sin bröllopsfest natten lång. Ladan är stor och passar både stora och lite mindre intima bröllop. Vår lada rymmer hela hundra gäster och ladan är så stort så man i lugn och ro kan starta festen vid stora scenen på dansgolvet utan att behöva plocka bort borden.

Brudparen ordnar själva med catering och dryck vilket gör det möjligt att hålla nere era kostnader. Vår lokal skall vara till för alla. Här kan man få ett drömbröllop i lantlig och romantisk stil. Mysig och personlig ute på lansbyggden men ändå endast 25 minuter till Karlstad och 25 minuter till Sunne. Frykeruds kyrka ligger 2km från vår lokal, perfekt avstånd för häst och vagn.

Kvarntorps Loge erbjuder bröllopsbokningar både för helger och hela veckor under sommarmånaderna maj-augusti.

Vi är glada över att kunna erbjuda uthyrning av en festlokal utöver det vanliga, en lada byggd med 10m Liggande timmer, där bar och dj-bås står redo för Er fest!

Varmt Välkomna!

Hello world