Matstudion

Vi på Matstudion brinner för att skapa en måltidsupplevelse utöver det vanliga. Med många års erfarenhet och otroligt kunniga kockar erbjuder vi tre olika middagspaket för företag som vill bjuda på det där extra. Restaurangen dukas upp och ni har stället för er själva, kanske för en avtackning, fest eller ett bra avslut på en lyckad konferens.

Maten ackompanjeras med väl valda drycker för att höja matupplevelsen.


MATLAGNINGSAKTIVITETER

På våra matlagningsaktiviteter delas ert sällskap in i olika grupper som gör förrätt, varmrätt och dessert. Med hjälp av våra kockar lagar ni mat och lär er kring tekniker, temperaturer, knivhantering, smaker m.m. Är det någon som är mindre intresserad av själva matlagningen brukar de få sköta hovmästarrollen med dukning eller bar.


VINPROVNINGAR

I samarbete med våra vänner på Uncorked wines erbjuder vi vinprovningar för företaget, vinklubben eller kompisgänget. Vi finns på Karlsbergsgatan 2 i centrala Karlstad – centralt och nära för en fortsatt kväll på restaurang. Eller varför inte kombinera den med en matlagningsaktivitet. Vi har satt samman tre olika paket för att passa de flesta – alltid med väl utvalda apertizers.

Hello world