Vår idé är att det ska bli enklare för brudpar att planera bröllop i Värmland, därför har vi skapat ett nätverk för bröllopsleverantörer - enklare för blivande brudpar att planera sitt bröllop och enklare för leverantörer att knyta an fler samarbetspartners. 


Vi som skapat Bröllop Värmland 

Felicia Carlsson

Caroline Dahlén

Lär känna oss och Wedo AB lite bättre!

Felicia är vår webbdesigner och TikTok-ansvarige.


Förutom att driva Wedo AB och Bröllop Värmland tillsammans med Caroline så driver hon även skönhets- och piercingstudion Bellessa i Sunne. 

3 snabba fakta om Felicia 

 

Född i Karlskoga, bodde 7 första åren i Filipstad och nu Sunnebo sen 23 år tillbaka 

 

Djur är det finaste vi har här i världen och hade jag inte haft en allergisk sambo hade vi garanterat haft mer djur än "bara" 2 katter, 3 kaniner och en häst. 


Är en 100% sommarmänniska men trots det är hockey något som ligger mig varmt om hjärtat och självklart är det Färjestad jag åker och hejar på så fort jag har möjlighet. Varför Bröllop Värmland

 

Efter att ha samarbetat med flera yrkesgrupper och rekommenderat andra företag till brudpar som inte känner sig så hemma i Värmland önskade jag en plats att hänvisa till där man kunde finna “allt”.

 

För mig är Bröllop Värmland den plats där vision om drömbröllop och goda samarbeten växer fram.

 

Vem skulle inte vilja vara med på det?

This or that

Guld/Silver

Vigsel utomhus/Vigsel inomhus

Kyrkligt/Borgerligt

Traditionellt/Ej traditionellt

Sommarbröllop/Vinterbröllop

3 tips inför bröllopsdagen

Felicias bästa tips frånskönhetsbranschen:


Lita på din magkänsla men lyssna gärna på proffsen!

Om du går på en konsultation och något gör att det inte känns helt rätt, var inte rädd för att byta stylist eller ändra planen. Lyssna gärna på våra råd men lita på din magkänsla främst, det är viktigt att du kan ha god kommunikation med din stylist.

 

Säg till om något inte känns bra!

Vi är här för att se till att din bröllopsdag blir så fantastisk som möjligtoch är det något du vill ändra uppskattar jag om du låter mig få veta det.

 

Våga be om hjälp!

Vi är ofta vana att jobba flera yrkesgrupper tillsammans och kanske har någon en minut över om det är något du önskar få hjälp med.

Caroline är vår fotograf och sociala medier-ansvarige.


Caroline har jobbat som fotograf sedan 2012. 

3 snabba fakta om Caroline


Bor i ett stort vackert hus från 1920 -talet utanför Sunne. I huset finns tre katter, 2 franska bulldogs, en sambo och en bebis.


Mina gröna fingrar har jag ärvt av min mamma. Älskar att vara i trädgården och har min egna lilla blomsterodling med dahlior. Pelargoner ligger också varmt om hjärtat.


Har nyligen lagt mina skydd på hyllan men spelade länge amerikansk fotboll på elitnivå. 1 EM-silver, 2 SM-guld och 4 SM-silver ligger tillsammans med skydden på hyllan.
What we do - Wedo AB

Wedo AB är grunden av Bröllop Värmland och på den här vi byggt våra grenar webdesign, make up artist, fotograf och koordinator. 

Webbdesign

Hemsidor för företag och brudpar. 

Koordinering

Mässa, event eller bröllopsplanering?

Vi hjälper er. 

Makeup-artist

Mångårig erfarenhet som makeup-artist.

Fotograf

Privata eller företagsfotograferingar

Sociala medier & företagsprofil

Planering, strategi och stöd vid grafisk profil. 

Vill du synas på Bröllop Värmland?

Kan vi hjälpa dig med material till webbplats och sociala medier? 


Kontakta oss!